Cajsa Warg

Aldrig blir man så glad när en påse från Cajsa Warg står redo på bordet. Om du missat de härliga matbutikerna för matentusiaster i Stockholm, besök den snarast!

Planer

Håller på och gör små söta hjärtan! De är nämligen så att jag helt ensam(!) ska fixa mat och cupcakes till lördag då det är dop så jag börjar i tid! Cupcaksen ska vara av smaken choklad med vit choklad frosting i babyblått och sedan dessa fina hjärtan instuckna på toppen! Tror ni det blir bra? Har ni några tips jag ska tänka på?

Dåligt Bloggande

HEMSKT ledsen för att den senaste veckan har varit utan något bloggande! Just nu tar skolan upp all min vakna tid, samt min praktik. Saknar bloggen supermycket och saknar att baka, var ett tag sen! I helgen ska jag i alla fall ta tag i saken för om en och en halv vecka ska jag catra ett helt dop! Lite nervös men det ska nog gå bra. Just det, ni som vann smycken från Guldfynd, maila mig snarast, om ni inte redan har gjort det, era adresser så kommer priserna på posten!:)

Vi behöver er hjälp...igen!

Tack så hemskt mycket för de fina tipsen jag fick förra gången jag ville ha hjälp av er till mitt projekt! Nu är det så här att vi behöver ännu mera tips, och denna gång undrar vi om du känner någon ungdom i åldern 10 - 18, ille eller tjej som är expetionellt bra på att baka! Ett underbarn i bakning! Om någon känner denna person skulle vi hemskt gärna vilja göra ett reportage om så maila mig i så fall! tack så mycket och kolla in bloggen nästa vecka, då kommer en massa nya recept upp här på bloggen!

Grattis Vinnarna!

Nu är tävlingen avgjord och de lyckliga vinnarna som vunnit fina smycken är:
Vinnaren av halsbandet är Malin som skriver på mcb.blogg.se!
Vinnaren av det rosa, flätade armbandet är Daniella!
Vinnaren av det rosa armbandet är Lovisa som skriver på bloggen mellanhimmelochhelvete.blogg.se!
Vinnaren av det vita armbandet är Frida!
Grattis alla vinnare och maila era dresser till mig så kommer ett paket på posten!

Glöm Inte! Sista dagen för tävlingen!

Idag är sista dagen för att tävla på Guldfynds och Bakfias tävling! Du kan vinna super fina smycken och samtidigt stödja Bröstcancerforskningen! Tävla här och Tävla mycket för ikväll presenteras vinnarna!

Vi behöver er hjälp!

Jag har ju pratat lite om mitt 100 p projekt jag gör nu sista året i trean med min fina vän Linn och nu är det så här att vi vill göra den så bra som möjligt! Så klart! Så, nu ska ni få svara, om ni vill, på en fråga. Vilken känsla ska en baktidning förmedla? Jo, nu kanske jag säger lite vad projektet är men jag lovar, det är inte riktigt som ni tror! Så, vad säger ni, är det reportage, en massa recept, roliga intervjuer etc. Skriv i kommentarfältet precis vad ni vill, vi är glada för alla tankar och åsikter!
Bild från vår fotografering från HöstPicknicken! Jag och mina fina kompisar som bidrar så mycket till vårt projekt! Tack!

RSS 2.0