ÄppelKompott med Sockerkakskulor

                      
I söndags blev det äppelkompott till dessert. Det blev mycket gott och härligt "höstigt", lätt var det också. Tog bara några minuter att koka. Jag använde mig av Anna och Fanny Bergenströms bok "under valnötsträdet" så om ni har den boken så använd det receptet! Annars är det bara att söka på nätet. Hursomhelst så fattades det något till och då gjorde jag en sockerkaks...
                      
Blev verkligen en höjdare! Bara gör en sockerkaka (vilket recept som helst) och ta ut små söta kulor i den med hjälp av ett kuljärn. Precis innan servering så steker du kulorna i en rejäl klick smör, socker och kanel så att de blir "gyllene". Häll upp kompotten i fina skålar, strö över lite kulor och dekorera med citronmellis! Så där, äppelkompott avklarad!

       

Kommentarer
Postat av: Karin

hehe henne menade du väl?

oh så smaskigt det där lät/ser ut..

2009-11-24 @ 13:34:16
URL: http://karinolofsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0