Pistage Fudge

                    
Åh nu är det helg hörrni! Visst är det mysigt! Jag föreslår att ni startar helgen med detta härliga godis, Pistage Fudge som är gjord efter Nigellas recept! Det är väldigt gott och härligt segt, ett perfekt val som lördagsgodis!

Ingredienser:
En burk kondenserad mjölk, tror det är 397 g.
100 gram mjölkchoklad
200 g 70% choklad
30 g smör
en nypa salt
150 g pistagenötter

Gör så här:
Hacka chokladen och lägg i en kastrull. Sätt på svag värme och häll i mjölken, smöret och saltet. Låt smälta. Hacka nötterna och häll ner i smeten. Blanda väl. Ta fram en folieform och häll ned smeten, låt stelna över natten. Efter natten, skär i kuber och ta bort folieformen. Servera med det samma, eller ge bort som jag gjorde, i fina vita påsar!


                

Kommentarer
Postat av: Linn

Mmm... dom var galet goda! tack så jättemycket.

2009-11-20 @ 18:13:17
Postat av: Madicken

vad gott! :)

2009-11-20 @ 19:50:12
URL: http://conler.blogg.se/
Postat av: Karin

mumsigt:)

vad blev det för fin jacka för dig då?

2009-11-20 @ 20:28:33
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Art By Tina

Mmmmm. Redan börjat med julgodiset?

2009-11-21 @ 10:22:45
URL: http://trueborn.blogg.se/
Postat av: Mina

Mums vad gott det ser ut att vara..:)

2009-11-21 @ 14:13:56
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: missh

ooojjj...vill ha vill ha!!!

2009-11-21 @ 20:41:51
URL: http://www.misshart.blogspot.com
Postat av: jenny

gottit

2009-11-23 @ 19:47:58
URL: http://jennysv.blogg.se/
Postat av: jen

Jag provade att baka dem, men de stelnar ju aldrig....besviken...så allt är en enda "sås"...

2009-11-26 @ 14:08:39
Postat av: Bakfia

Gud vad konstigt jen!? Följde di receptet? Använde du kondenserad mjölk? Sätt in den i frysen i värsta fall! Många kramar bakfia

2009-11-26 @ 15:19:14
URL: http://bakfia.blogg.se/
Postat av: jen

Japp, jag följde receptet, men jag funderade nu på om den kondenserade mjölken skulle varit kokad innan eller? Så att den blir som kola?

Jag hällde i burken direkt utan att koka den innan...

Har du förvarat den i rumstemperatur så att den stelnat eller kylen?

2009-11-26 @ 22:31:50
Postat av: Birgitta

Dom där ska jag testa att göra. Ser jättegoda ut. Titta gärna in i min blogg.

2010-01-09 @ 20:43:30
URL: http://biggless.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0