SweetSheep Lollipops


 
Så här ser fyllningen ut. Inte jätterolig,  typ som harpluttar, detta visar att garneringen viktig! och att allt inte smakar lika dåligt som det ser ut!

Dagens rätt blev inte helt ovanligt en dessert, SweetSheep Lollipops kallar jag dem. Och visst är de söta!? Innehållet består av chokladbolls deg, utan kakao och extra vanilgsocker. När man har gjort degen så rullar man dem till smått avlånga bollar , sticker in en halv grillpinne och sätter in dem i frysen. När de är frysta panslar man dem men vitchoklad blandat med philadelphia och strör över pärlsockret (vilket blir som päls). Ögon, nos och ben gör man av lite lakrits som man har klippt till och nosen kan även dekoreras med en fin strösselbit. Tryck fast allt och låt sedan stela igen på en fat med strösocker i frysen. Sedan är det bara att servera, man äter dem som en klubba. Lite pilligt är det att göra dem men supergoda, annorlunda och roliga blir de tillslut och det är värt allt besvär!


Kommentarer
Postat av: Johanna Lerfors

Vilken fin blogg du har och vad duktig du är! Vill gärna byta recept med dig :) Jag gillar oxå en "matnörd" och skriver på http://www.bloggomaten.se/.

Kram Johanna

2009-10-11 @ 22:20:30
URL: http://www.bloggomaten.se/
Postat av: Johanna Lerfors

Blev nått knasigt "Jag är oxå en matnörd ska det stå"

2009-10-11 @ 22:22:00
Postat av: Amy

Hallå vad söta! Måste försöka komma ihåg till Kittys barnkalas i april :) Roligt att titta in på din fina blogg!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0