Julie & Julia

Jag är kär..i en film, person, legend, säg vad ni vill. Julie & Julia, oj, oj, oj! Julia Child är min nya stora förebild och gissa om jag blev lycklig som få när mamma kom på att vi nog hade hennes kokbok på landet. Nej men, oj vad bra! Nu blir det till att bena ur en anka (gulp!), göra egna alådober (det kommer nog mina farmor att tycka om) och annat smått och gott som Julia gjorde och som förmodligen kommer att sluta i katastrof här hemma.
Men, men, jag vill ju inte avsluta livet utan att ha benat ur en anka så det är väl lika bra att bara ta tag i det hela, eller vad säger ni?
Nu när detta inlägg bara fick handla om en massa tankar är det väl lika bra att jag kör det hela fullt ut och grattar någon på födelsedagen. Grattis Linn till 18 år!!!! Skulle gärna vilja vara där och ge dig en tårta men, men, nu blev du ju kändis på bloggen istället! GRATTIS, och ha en fortsatt mysig kväll alla ni andra därute!

Kommentarer
Postat av: Linn

Känner mig djupt hedrad och märkligt nog så sitter jag och kollar på Julie & Julia just nu...

2010-04-04 @ 23:06:00
Postat av: Tara

Jag älskar också Julie & Julia, men jag har bara läst boken, inte sett filmen!

2010-04-05 @ 09:19:44
URL: http://tortelina.blogg.se/
Postat av: Kaksmulan

Ja visst är det en mysig film, även om jag tycker Maryl Streep var lite väl "hysterisk" men kanske Julia Child var också. Det var den filmen som inspirerade mig att börja blogga. Din blogg är jättefin och du har alltid en massa godsaker som man blir såå sugen på!

2010-04-07 @ 20:43:06
URL: http://kaksmulan.se/
Postat av: sara

Åå jag såg precis den filmen igår och den var ju helt underbart bra! =)

2010-04-13 @ 09:17:31
URL: http://missmantyniemi.blogg.se/
Postat av: Mariana

Världens bästa film! :)

2010-04-15 @ 15:17:00
URL: http://stairwaytolemon.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0