Snow-Chow



Detta godiset är väldigt populärt i U.S.A och är supermumsigt. Jag har sedan länga jordnötssmör i chokladen och det är väldigt gott! Namnet på godiset är olika mellan person till person men det har oftast "Chow" i sig så därför blir mina Snow-Chow! I U.S.A använder man fock inte havrefras utan man tar del av deras stora utbud av goda flingor men i sverige så får man nöja sig med havrefras! Loops är oxå väldigt gott!

Ingredienser till 1 skål.
4 dl havrefras eller andra flingor
55 g choklad
2 dl florsocker

eventuellt 1 matsked jordnötssmör

Gör så här:
Smält chokladen försiktigt i en kastrull tillsammans med jordnötssmöret om man vill ha med det! Blanda ned havrefraset och blanda med en slickepott försiktigt. Ta sedan fram en 3 dl plastpåse och lägg i florsockret. Häll sedan i havrefrasen och tillslut påsen väl. Skaka väl så att alla flingor täcks och sila sedan bort överflödigt florsocker. Häll upp i en skål och smaka ocj NJUT!

Kommentarer
Postat av: julia

haha det ser inte så gott ut men det är säkert det :D

2010-01-02 @ 23:51:45
URL: http://jjuliees.blogg.se/
Postat av: Bakfia

åh men det är gott:D

2010-01-03 @ 14:49:14
URL: http://bakfia.blogg.se/
Postat av: jonna

Det ska testas! :)

Här har vi gjort "Flinggott" idag. Samma princip... Blanda smält choklad, corn flakes, russin (nötter om man vill, torkad aprikos om man vill). Klicka ut i små högar på bakplåtspapper. Låt svalna i kylen. Också ät!

2010-01-06 @ 21:19:04
URL: http://attlevaarmeranattoverleva.blogg.se/
Postat av: jonna

Det måste testas! :)



Här har vi gjort "Flinggott" idag. Samma princip... Bland smält choklad (jag använder mörk), corn flakes, russin (nötter om man vill, torkad aprikos i bitar om man vill). Alla ingredienserna ska vara chokladtäckta. Klicka ut på bakplåtspapper och låt stelna i kylen. Också ät! :)

2010-01-06 @ 21:21:51
URL: http://attlevaarmeranattoverleva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0